Acceptera dig själv!

Den "nakna"-sanningen. Ingen benig bikini-modell här inte. Nepp, här finns det goa former och som lite go slapp hud på magen som uppskattas att gosa med för samtliga i familjen.
\nDet är svårt att acceptera sig själv och den förändring som sin kropp fått genomgå. Alla säger att man ska älska sig själv och det hade väl varit fint i dom bästa av världar. Men jag tror ändå att det bästa är om man faktiskt kan acceptera sig själv och kan nöja sig med det. Sen om det krävs hjälp från omgivningen så ska man inte skämmas över att säga till tex sin partner att man behöver få höra det. Känner man att man behöver göra något själv för att kunna acceptera sitt yttre så som tex kirurgi, make up eller något annat, så tycker jag att man skall göra det för att hjälpa sig själv att acceptera sig själv. Om du kan acceptera dig själv så mår du bättre och det vinner både du och din omgivning på.

 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0