Ny vecka

Nu är det ny vecka. Förra veckan var otroligt mycket på jobbet vilket också resulterade i att jag även jobbade övertid på lördagen. Förra veckan satt jag endast med mejl och svarade på över 560 mejl. 
På lördagen efter jobbet övningskörde jag lite. Jag körde in till stan för att jag skulle till Nk och reklamera min canada goose jacka som jag köpt på Nk i Göteborg. Men fick som svar att det inte går att reklamera via Nk stockholm. Man måste tidligen åka ner till Göteborg. Så inte kommande helg utan helgen därpå ska vi ta oss dit. 

På sönsagen körde jag till Söderköping för att visa denna mysiga lilla gulliga stad för Nicholas och visade lite vart jsg bott och gått i skolan i tonåren. Nicholas tyckte det var jätte mysigt där och han tyckte att vi borde åka dit i sommar med barnen. Så det gör vi förmodligen i sommar, kanske att vi tar Kolmården i samma veva och hälsar på min pappa och sover över hos honom i Norrköping då också. 
Känns lite konstigt att planera sommaren nu när det känns som att vintern inte ens har kommit än. 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0