Before i wake

För ett tag sedan såg jag den här fimlen som är en Drama, Fantasy, Horror. 
Den var spännande men efter ett tag så känndes den lite B. Det handlade om en liten föräldrarlös pojke som skulle bli adopterad av ett par som förlorat sin son i en drunkningsolycka tidigare. Efter en kort stund så visade sig att pojken bar en övernaturlig och underlig förmåga. Det hände märlkiga saker under tiden pojken sov. Pojkens sömn var livsfarlig för människor i hans närhet. 
När han sov så kom en varelse fram som pojken kallade för Canker man. Och pojken drömde ofta mardrömmar om denne canker man. Men det poklen drömde om hände då på riktigt.

Trotta att filmen verkade vara lite B så valde jag att fortsätta kolla på den. Och det var ett bra val kan jag säga. I slutet fick man svaret. Från att filmen var lite halvt dålig så blev den helt plötsligt riktigt bra när man sett slutet. Jag är ju blödig, så jsg började mega-gråta i slutet. Det är ju inte speciellt ofta man gråter till en horror... eller vad säger ni? 

Rekommenderas att se, tycker du att den verkar vara pissdålig och larvig.... ge den en chansoch se HELA filmen! 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0