Helgen i helhet

Ännu en helg är passerad. En riktig mysig helg som alltig. 
På fredagen eftee jobbet åkte jag och hämtade Felicia i skolan och efter det åkte vi hem där Nicholas och Caspian redan fanns hemma och Nicholas stod vid spisen och fixade iordning Tacos.

På Lördagen åkte först till Bandhagen där Caspian börjat på fotboll. Sen åkte vi till Hjorthagen och mötte upp Caspians farmor och sedan gick vi till Hjorthagens kulturhus där det var en masss skoj för barnen. Det var dans, teater, sång och akrylmålning. En riktigt mysig dag. 
Däremot så tappade Felicia bort sin iphone så hon blev lite ledsen.
Det var Nicholas gamla iphone 6, och det blev ju en helt egen historia att göra ett försäkringsärende om det. 
Han köpte ju den via Telenor när han tecknade nytt abonnemang när har bodde i Borås för flera år sedan. Så kvittot vet vi ju inte vart det är. 
Så jag sa till Nicholas att han kunde ringa Telenor och be dom skicka kvittot. Jag vet att man kan göra så eftersom att jag är en slarver och tappat bort kvitton och gjort så sjukt många gånger. 
Så i samband med att jag ringer Telenor och spärrar Felicias abonnemang så talar även Nicholas till dom. Det sjuka i denna historia är att dom kan se Nicholas nuvarande telefon och alla telefoner innan Iphone 6, men inte den. Dom säger att det kan ha blivit felhanterat av butikspersonalen och att dom kan ha missat att lägga in den i systemet vid försäljning. Men att det kan vara så att dom fortfarande har originalkvittot i butiken.... i Borås. 
Så men andra ord måste vi då åka hela vägen ner till Borås för att KANSKE få ett kvitto. 
....fortsättning följer i ett annat inlägg.


På söndagen åkte vi till Nacka forum då barnen ville handla leksaker och Nicholas skulle till en Telenor-butik och tala med persolan och försöka igen...utan framgång.
Barnen har lyckliga och nöjda. Caspian köpte lite småsaker och Felicia slog på stort och köpte en Marcus och Martinus-kudde. 

Mycket lyckad helg trotts allt.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0