Min kropp ger upp!

Idag mår inte alla min kropp med leder och allt så bra. Det började igår på kvällen i handlederna och imorse var det även mina knän som drabbats. Ofta när det är kallt så får jag ont i knän och handleder, men nu börjar det ju gå mot varmare tider. 
Som tur är så brukar det bara vara i ca 1-2 dagar i taget. Men ibland varar smärtorna i upp till en vecka, då är man inte så kaxig. 

Varför har jag så här då? Ingen aning faktiskt. Det här kom efter en olycka då jag ramlade och hamnade på händer och knän för ca 10 år sedan. Jag gick under en längre tid hos sjukgymnast men man kollade aldrig upp ordentligt varför dessa smärtor kom och gick. Jag fick under ca 6 månader gå med främst handledsstöd med metallskenor för att inte belasta handlederna så mycket. Felicia var vid denna tid liten och åkte barnvagn, men ibland gjorde det så ont i handlederna att dra vagnen så jag valde att inte gå ut. 

Nicholas tror att jag har reumatism, men jag vet inte. Nicholas har ju reumatism och jag har ju sett hur han blir påverkad och jag påverkas ju inte så som han. 

Aja. 
Hoppas att lite Alvedon får den här dagen att rulla på och hjälper lite mot smärtorna.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0