Sjukling

Nu har jag varit hemma i snart 2 veckor ifrån jobbet och det är riktigt segt faktiskt. Jag fick veta att jag hade något som heter "Luftvägskattarr" och fått två jätte äckliga mediciner mot det. Nu mår jag mycket mycket bättre och kommer förmodligen vara åter på arbetet på Måndag. 
Trotts att jag varit hemma sjuk så har jag inte bloggat så mycket, just eftersom att jag helt enkelt inte har haft så mycket att blogga om. 

Idag är det fredag och en mysig helg med barnen väntar samt att vi kommer ha fullt hus här eftersom att Nicholas syrra med familj kommer upp och hälsar på oss från Göteborg.  Det blir första gången dom kommer och hälsar på oss i stockholm. Jag tycker att det skall bli jättekul att dom kommer upp. 

Annars, jo annars så är det lugnt här. Igår när jag var hemma så passade jag på att städa lägenheten, tvätta kläder och sängkläder och roligare än så blev det inte. Tidigare i veckan så var jag duktig och putsade fönstren, tänkte att det är bra att få det gjort nu innan kylan står till på riktigt. 

Köket har stått stilla ett tag nu i renoveringen. Men det är ännu inte så mycket kvar, vi skall kakla och sätta upp täckskivor och sedan är det klart. Hoppas aatt vi blir klara nästa vecka. 


 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0