Onsdag

 
Onsdag och vi är i mitten utav en arbetsvecka. Det är ganska lugnt på jobbet vilket känns skönt, jag försov mig inte idag och allt känns bra.
Min kompis kände sig dålig igår så tyvärr blev det inga fransar igår och hoppas på att det blir någon annan dag denna vecka istället.
Idag efter jobbet så kommer Nicholas med bilen och hämtar upp mig på jobbet här i Sundbyberg och vi skall åka till Mall of scandinavia och kolla på "DET" på Bio. Jag är sjukt taggad över att kolla på den filmen, hoppas på att den är galet läskig och att det inte är några fjantar på Bion.
Jag har upplevt många gånger när man kollar på läskiga filmer på Bio att det ofta har suttit andra personer i salongen som har larvat sig och sabbar för alla andra i salongen.
Själv vill man ju inte resa på sig och gå ut till personalen för att säga till personalen att folk håller på, för då missar man ju massor av filmen. Så man får sitta i kvar i salongen och bita sig i läppen och försöka kolla på filmen så gott det går trotts att dom sitter och larvar sig.
Sist jag var på bio så kollade vi på Lights out och folk satt och lös med ficklamporna på telefonerna. Sprang runt och larvade sig galet mycket.

Håller verkligen tupparna för att folk sköter sig på Bion ikväll!

Har ni varit med om att folk förstört era Bio-besök?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0