Sjuk

Som ni läste i tidigare inlägg så är jag sjuk, jag har varit det sedan i förra veckan och har haft hög feber och frossa, nu idag vaknade jag med världens migrän och hela min kropp skakade och ömmade. Jag gjorde mig iordning för jobbet. Jag brukar aldrig ta Alvedon eller liknande men med den migränen jag har idag så var det ett MÅSTE. Så direkt när jag vaknade stoppade jag i mig en Alvedon och en Ipren, drack vatten och gjorde iordning en kaffe och begav mig mot bussen. Men  under tiden jag stod vid busshållplatsen och väntade så kände jag hur benen inte ville bära mig och mina händer darrade samtidigt som mitt hudvud sprängde. Jag insåg ganska snabbt att det aldrig skulle funka att åka till jobbet och jag skulle aldrig klara av att jobba en arbetsdag när man mår på detta vis, så jag vände på klacken och begav min hemåt igen. 

Jag hatar verkligen att vara sjuk, det är inte kul alls. Och när man som jag är ny på en arbetsplats så är det såååå hemskt att bli sjuk. Man känner sig nästan som en bov, jag mår inte alls bra av att vara sjuk.  Det är tur att man har en bra arbetsplats med bra chefer och kollegor ändå. 
Idag blir det en dag till i sägen som jag har spenderat säkert 75% av den största tiden i den senaste veckan. *Suck*. 

Håller tummarna för att jag skall bli helt frisk snart och må bra igen. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0