Från helgen

Helgen har vart helt underbar med en massa sol och värme här i Stockholm och dessutom har vi varit långlediga. Awwsooomme!!
Vi har under helgen har vi haft barnen och vi har njutit av solen och värmen i Tanto, i parken hemma och även på Flatenbadet.
I söndags var morsdag och barnen uppvaktade mig och var jätte gulliga hela helgen. Nu längtar jag tills nästa soliga och varma lediga dag igen.   <3
 
 
 

Beige

Många är förmodligen ute efter nytt till sommaren och jag personligen tycker att beige är en otroligt fin och mysig färg. Här kommer lite tips på saker i färgen beige som skulle passa bra till sommaren. Sååå snyggt!!


Inlägget innehåller affiliatelänkar
1. Keps HÄR / 2. BH HÄR / 3. Kimono HÄR / 4. Halsband HÄR / 5. Väska HÄR / 6. Skor HÄR

Blir överraskad

Jag och Nicholas pratade tidigare i veckan om att åka ifrån Stockholm över helgen. Vi pratade om ty åka till Vingåker outlet eftersom att jag inte varit där tidigare. Och ta in på hotell eftersom att vi har en intjänad natt att ta ut. Så vi pratade om Eskilstuna eftersom att det är relativt nära. Men när Nicholas kom hem idag så så han att det blir en annan stad. Men han berättar inte mer. Så blir spännande. Sitter nu i bilen till sen okända destinationen. 

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0