Glossy Glossy

Idag fick jag hem min glossybox med en massa spännande saker i, En lipbalm, en parfym, en fransböjare, en ansiktskräm och en massageolja. Jag älskar verkligen att få min glossybox varje månad. Den kommer alltid runt löning och är fylld av en massa spännande produkter. Det blir som julafton en gång i månaden.  Otroligt roligt!

 

Glossybox/Manbox!!!

Glossybox!
Glossybox är för tjejer/kvinnor och den kommer 1 gång i månaden (brukar komma strax efter löning). kostar 139kr/månaden och innehåller 5 olika skönhetsprobukter. Tycker verkligen om glossybox då det blir lite som julafton varje månad. Du får hem den fina lilla lådan som är lyxig och härlig. Och ser dom 5 produkterna ligga där på en bädd. Spänande och roligt att få testa nya produkter som du kanske aldrig skulle ha testat inna. Jag kan säga det att jag har prenumererat på glossybox i ca 3 år och jag kommer fortsätta tt bra tag till. 


Manbox!
Manbox är en box fyllt med skönhetsprodukter för killar/män. Manboxen kostar 169kr och kommer en gång i kvartalet. Nicholas har faktiskt startat en prenumeration via Manboxen och han blev glatt överraskad av det khan fick i son box. Han fick senast bland annat en skäggolja handcream och ett hårvax. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0