Min nya sminkhörna

Vi har nu kommit iordning mer i lägenheten. Vi har nästan tapetserat klart, bara ett sovrum kvar, vårat. Det är så skönt att vi kommit så pass mycket iordning att man kan leva i lägenheten nu och att kartongerna svart är borta. 

Jag och Nicholas jag även fixat iordning en sminkhörna till mig och jag är så nöjd med den. Så skönt att kunna sitta ner ordentligt och kunna sminka sig på en ordentlig plats. 

Så här fint har det blivit!

 

Dålig uppdatering

Jag har fått klagomål om att jag varit dålig på att blogga senaste tiden. Jag ber så mycket om ursäkt men det är pga att jag har så otroligt mycket just nu. Jag har precis börjat ett nytt jobb och här mycket att ta in och mycket nya intryck. Sedan har vi ju precis flyttat och vi har fixat i lägenheten till ca 23.30 om kvällarna och det är barnens så går upp tidigt om morgonen så jag är otroligt trött för tillfället och här otroligt svårt att hitta tid att slå mig ner i lugn och blogga. 

Detta är ett snabbt sms via appen som jag gör då jag nu kl 17.30 sitter på tåget omväg vem ifrån jobbet. 

Jag har en del blogginlägg som jag förberett  men inte publicerat eftersom att jag vill sätta mig ner vid datorn för att inläggen skall se snygga ut. 

Nu börjar det lugna ner sig lite och jag kommer förmodligen kunna blogga mer om kvällarna i helgen samt nästa vecka. 

Hoppas ni har överseende! 


Nu tar jag helg!

Nu har jag varit och testat på att jobba några timmat på ett av Sats träningscenter. Det var jättekul att få bemöta kunderna och hjälpa dom. Det var mycket nytt men otroligt roligt. 
Jag tänkte egentligen träna efteråt men eftersom att min fästman Nicholas ochså ville träna idag så valde jag att vänta och tränar istället ikväll. Så  då blir det att träna mage, pumpa och ben. 

Jag är idag på ett otroligt bra humör, inte bara för att jag är så glad över mitt nya jobb. Utan även eftersom att ikväll kommer våra möbler som vi har väntat på ända ifrån i mitten på Januari. Det är en JÄTTEsnyggt matbordsgrupp med 6 st stolar och även ett vardagsrumsbord med marmorskiva. 

Ska bli otorligt kul att få hem det och komma iordning på riktigt. 

Här kommer en bild från idag när jag skulle in och jobba på Sats träningssenter i Slakthusområdet, hade precis bytt om till jobbkläderna.
 

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0