O.N.S.D.A.G

ONSDAG, ja juste onsdag var dagen idag. 
Idag väntar blir det jobba heltid igen och efter jobbet blir det till att åka hem till min underbara vän Julie för att vi skall fixa fransar på varandra, finaly! Som jag har längrar, jag brukar ju göra fransar varannan vecka men nu har det varit ett litet uppehåll så jag har saknat dom sååå mycket. Jag är så trött på att hålla på att kladda med mascara och eyeliner och tvätta bort det varenda dag. 
För er som inte testat att göra ögonfransar tidigare så kan jag verkligen rekomendera det. Så jäkla skönt att slippa kladda på en massa mascara och skit på ögonen och man sparar så mycket tid på att slippa fixa och trixa med eyelinern. 
Jag gick en fransutbildning för säkert 4 år sedan och efter det blev min vän också sugen på att gå en utbildning, så nu är vi båda utbildade fransstylester och gör fransar på varandra. 
För er som har gjort fransar ett tag och har koll så brukar jag ha lätt volym, L+ böj och storlek 10-15 mm. Det är så jäkla snyggt, love it. 

Längtar tills ikväll då fransarna sitter på sin plats och man har fått en underbar stund med Julie. Vi brukar alltid ha så jäkla kul ihop, även när vi gör fransa. Vi kan prata om dom mest sjuka sakerna och skratta tills vi börjar gråta. Jag verkligen älskar dom stunderna. 


Här har ni en bild på ett par volymfransar som ajg gjorde för något/några år sedan. Vilken skillnad! 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0