Ett inlägg ifrån Lördagen, lite sent inlägg.

I Lördags hade jag och Nicholas en jätte härlig dag/kväll. Vi åkte till Mall of scandinavia, anledningen till att vi just åkte till M.O.S var för att vi skulle kolla på Alien på bio. 

När vi kom fram så bärjade vi med att äta middag på restaurangen Egon, mysig miljö med lite mörk atmosvär. 

 


Efter middagen så hade vi lite tid över för att kika i butiker och vi var mest inne i butiken R.O.O.M som både jag och Nicholas tycker mycket om, båda vi tycker om design och inredning . Det blev inte så mycket shopping för oss men det blev iaf ny tvål och handlotion till badrummet. 

 
Nicholas tycker om knut-kuddarna ifrån märket Stockholm house design som sägert många känner till. Och han hade väl säkert hoppats på att jag skulle gå med på att köpa en eller flera. Men jag kan säga att jag inte är jätte förtjust i dom, dom är jätte söta i gulliga barnrum. 

 
Efter lite shopping så blev det bio och jag måste säga att filmen var bra, en bra biofilm! Men jag vet inte om jag skulle säga att jag skulle se filmen igen. För mig kändes det som en film som räcker att man ser en gång. Men den var jäkligt bra måste jag säga. 
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0