Härlig semester på Bästkusten

Här sitter jag nu på den inglasade altanen vid stugan i Varberj med havsutsikt. Caspian kastar boll på tomten och Felicia leker i lekparken. 
Vi åkte ner i Söndags och kom fram vid halv tolv på natten. I Måndags åkte vi på en snabb visit till Ullared och handlade på Gekås vilket alltid görs på våra tripper hit ner till vargerg. I Tisdags så hämtade vi upp Nicholas systerson som är i samma ålder som Felicia och han har sovit här hos oss nu i 2 nätter. Barnen har lekt som galningar sent in på kvällarna och allt har varit helt magiskt. Vi har även haft otroligt tur med vädret, det har varit sol hela tiden förutom måndagskväll då det började regna en massa.
En sysselsättning som vi har gjort varenda dag är att fiska krabbor och det tycker vi alla om att göra, stora som små. Alltid lika slännande att se hur många man går upp. 

Idag har vi varit inne i Varberg och käkat lunch med Nicholas far och hans tjej. Och sedan åkte vi till en glassbar och käkade massor med glass. 

Snart är det dags för att förbereda middagen för alla 7 personerna. 
En riktigt bra första semester vecka. 

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0