Underbar helg!

Jag måste säga att jag verkligen har haft en fantastisk helg. I lördags så vaknade jag efter en sovmorgon och när jag klev upp så hade Nicholas redan gjort iordning frukost till oss. Vi satte oss i soffaoch och hade en mysig frukost och gav varandra en varsin gåva (alla hjärtansdag gåva). Jag fick en jättefin BH. Nicholas fick av mig 2 parfymer, jag visar senade i ett annat innlägg. 

 
Efter frukosten så gjorde vi oss iordning och Nicholas sa till mig att jag skulle packa med mig tandborste osv. Så jag förstod att ni inte skulle sova hemma.  Men vad hade han planerat? Jag visste inte. 
Efter att ha packat och gjort sig iordning så tog vi bilen in till stan och käkade mat på Eat asian market i Mood. 
Vi tog en varsin nudelsoppa, dom var magiska.


Efter en härlig dag på stan och en riktigt god lunch så satte vi oss i bilen igen och åkte till kungshomen där jag då fick se att Nicholas hade bokat hotell. Vi skulle bo på det fina hotellet Amaranten. Vi checkade in och gich upp på rummet, det var jättefint rum. Vi drack lite vin på rummet och sedan så gjorde vi oss iordning för middagen som jag hade bokat.

 
 Men innan vi gick på middagen så valde vi att ta en drink nere i baken på hotellet. 


Sen så tog vi tunnelbanan till T-centralen och gick på en asiatisk restaurang och åt en 8-rätters avsmakningsmeny. Det var riktigt gott!

 
Efter en härlig middag så valge vi att gå till det nya Scandic hotellet vid centralstationen för att ta ett gls i baren. Det var ett jättefint hotell och trevlig persomal. 

 
Jag kan verkligen säga att jag hade en fantastisk helg. Och jag har en helt underbar pojkvän som överraskar mig och som behandlar mig som en prinsessa. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0