Som jag misstänkte

Alla har vi säkert många åsikter gemensamt angående Trump. Kanske det även är så att vi tänker helt olika, och det är helt okej.

Men för att vara helt uppriktig så tycker jag att Trump är helt efterbliven och lider utav ett galet maktbehov. Han har ett ofriskt beteende och agerar på ett sätt som är helt absurt.
När valet var gjort och resultatet kom att Trump hade vunnit valet trodde jag först att det var något slags dåligt skämt. Sen när jag insåg att det faktiskt var på riktigt så blev jag arg, besviken och rädd.
Jag tycker på sätt och vis att när ett land som USA skall ha val så borde man inkludera hela världen och låta oss få rösta också med tanke på att USA är ett så ledande och styrande land. Det som händer i USA påverkar lixom hela världsekonomin och mycket mer.

Nu på senaste tiden har det varit mycket angående Trumps stora stormaktvansinne om viska som skall få befinna sig innanför USA:s gränser och vilka som ej få komma på besök. Det är helt galet. Adopterade svenskar som är födda i tex Iran får ju tex inte åka till usa på semester osv. Jag tycker att det är helt absurt!

Vi är alla medmänniskor på Jordens yta och skall ta hand om varandra och måna om varandra och behandla alla folkgrupper lika. Man föds inte till en dålig människa, det är något man kan utvecklas till oavsett vilket land man kommer ifrån. Jag tycker att det är helt galet att dra alla efter en kamm.

Men nu har tydligen några psykologer uttalat sig om att enligt det man sett och det dom uppfattat av Trump så tycker dom att det tyder på att han har svåra psykiska problem. "Malignant Narcissism"- en obotlig psykisk sjukdom som är en blandning av narcissism, antisocial personlighetsstörning, aggression och sadism.
Det låter ju ganska mycket som att det stämmer in på honom. Man undrar ju om han ens har en gnutta ödmjukhet eller medkänsla i sig.

Hoppas hela världen förstår efter dessa 4 år hur fel dom gjort som har röstat fram denna tyrann.


SparaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0