Perfekt till alla hjärtansdag!

Snart är det Alla hjärtansdag och jag länghtar jättemycket. Kan tänka mig att jag inte är den ända som tycker om högtider och dagar som är speciella så att man får en anledning att fira lite extra med sina nära och kära.
14/2 närmar sig med snabba steg och här kommer ett pressenttips ifrån mig.


Glossybox/Manbox!!!

Glossybox!
Glossybox är för tjejer/kvinnor och den kommer 1 gång i månaden (brukar komma strax efter löning). kostar 139kr/månaden och innehåller 5 olika skönhetsprobukter. Tycker verkligen om glossybox då det blir lite som julafton varje månad. Du får hem den fina lilla lådan som är lyxig och härlig. Och ser dom 5 produkterna ligga där på en bädd. Spänande och roligt att få testa nya produkter som du kanske aldrig skulle ha testat inna. Jag kan säga det att jag har prenumererat på glossybox i ca 3 år och jag kommer fortsätta tt bra tag till.


Manbox!
Manbox är en box fyllt med skönhetsprodukter för killar/män. Manboxen kostar 169kr och kommer en gång i kvartalet. Nicholas har faktiskt startat en prenumeration via Manboxen och han blev glatt överraskad av det khan fick i son box. Han fick senast bland annat en skäggolja handcream och ett hårvax.

Kan verkligen rekomendera det. Och just nu så är det via rabattkoden: GLOSSYLOVE , 20% rabatt på presentkorten för glossybox och man box Gäller endast presentkort.

BESTÄLL HÄR!

Spara
SparaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0