Kroppen är helt fantastisk

Mycket händer under en graviditet, man kan bli mer bred över rumpan och höfterna, få bristningar och gå upp i vikt man kan även få mycket lös hud.
Jag hade gått upp otroligt mycket i vikt under min första graviditet, jag vägde ca 45kg innan graviditeten och ca 7-8 månader efter förlossningen så vägde jag 86kg. Jag gick upp en extra mig jag man säga. Jag fick lite bristningar men inga som har stört mig speciellt mycket. 
Sedan blev jag gravid för andra gången ca 5 år senare. Jag var otroligt orolig över att jag inte skulle kunna komma i form igen efter den graviditeten.
Många säger att det är vackert med bristningar och slapp buk och hängmage efter en graviditet. "Det är ett bevis på att du har burit det underbaraste du har i din kropp", resonerar många. Jag håller inte riktigt med. Visst jag har bristningar kvar och jag skäms ju absolut inte för dom för fem öre, om hör till "Mamma-paketet".
Men jag har sätt mammor som jag 1, 2 eller fler barn som har en jätte hängig buk och jätte stora, röda bristningar och jag är så otroligt glad över att jag inte har fått det utan har klarat mig ganska bra ändå.

Jag har gått igenom två graviditeter och fött två fantastiska barn och är ändå helt okej nöjd med min kropp.

 

 
Den bilden till höger är tagen för ca 1 år sedan. Den till vänster är från graviditeten med Caspian.


 
 
Karin
2017-02-08 @ 19:00:18
URL: http://karinwikstrom.blogg.se/

Nöjd ska du vara! kroppen är grym!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0