En riktigt härlig helg

Helgen har varit jättemysig med mina kära barn och min fantastiska sambo. I fredags efter jobbet och eftr hämtande av barn så förskola och fritids så åkte vi och käkade mat på Mc Donnalds. Jag och Nicholas försökte övertala barnen om att äta på Pizza Hut eller Thaimat, men dom hade båda två bestämt sig för att dom ville ha Mc Donnalds, så det blev så.

Sedan efter vi hade käkat klart så åkte vi hem och hade fredagsmys, kollade på film och barnen åt osthjärtan. 
På Lördagen så startade vi dagen med att åka till gymmet och träna, barnen var på minisats. 
När träningen var klar så åkte vi till Botkytka och kungenskurva och kollade i affärer och shoppade lite. Köpte blanda annat tapeter till Felicias rum och mitt och Nicholas rum i vår nya lägenhet som vi flyttar till om ca 1 månad. I heroncity så var vi inne på spelavdelningen också på O´learys där Caspian spelade bilspel och skjutspel. 
Efter det väntade en middag på Thairestaurang och strax efter det blev det Bio, vi kollade på Vaiana och den var faktiskt otroligt bra, vi skall köpa den direkt när dn kommer ut kan jag säga. Älskade även en av låtarna i filmen så den finns numera på min spotifylista. :D

 
Nu på Söndagen så hade jag lite feber när jag vaknade så blev ingen träning som vi egentligen hade tänkt, istället blev det lite sovmorgon och efter det en fantastisk brunch men smothie, amerikanska pannkakor, fruktsallad, bacon mm. 
Och sen efter vi hade duschat och gjort oss iordning så åkte vi till Ikea och kikade lite på nya sängar till barnen till den nya lägenheten och kollade på kök.  Och som ni kanske vet så har dom mittemot Ikea i kungenskurva öppnat ett köpcentrum, där anslutade vi dagen med lite shopping. caspian fick nya coola skor och felicia fick en stickad tröja som hon valde ut och en vinröd bomberjacka. Själv införskaffade jag mig en tröja. 


Felicia smarrar på en semla på Ikea. 


 
SparaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0