Babyshower

Idag så var jag på babyshower för en av mina kära vänner Ramona som väntar en liten flicka som beräknas komma 4/5. Det var jätte myckigt och jätteroligt. Hon anade verkligen ingenting speciellt inte eftersom att hon vid lunchtiden var tvungen att åka akut in till förlossningen på SÖS för kontroll. Det var ingen fara med henne som tur va så dom blev hemskickade och när hon kom hem så väntade vi där och överraskade henne. Jätte roligt! 
Det var min första gång jag var på en babyshower och det var verkligen kul, någonting jag gärna dör om. Och jag skulle själv kunna tänka mig att bli överraskad med en babyshower, skulle tycka det vore jättekul!
Vi hade gissningslekar, vi gissade när hon skulle föda, barnets vikt och längd vid förlossningen och gissade hur stor Ramona var i omkters på magen nu. Ska bli spännande att se vem som lyckas gissa rätt på födelsedatum och vikt/längd.  Och givetvis fick hon en massa fina gulliga saker till de lilla pyret i magen. 
Spara

Snygg inredning från Åhlens!

Satt nyss inne på Åhlens hemsida och såg att dom hade ju faktiskt jätte mycket fin inredning . Jag dog lite faktiskt för vissa saker och jag tror säkert att jag kommer köpa några av dessa saker till våran nya lägenhet som vi  flyttar till om ca 3 veckor. 

Klicka på bilden för att komma till varan. 

 
 

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0