Tisdag 2017-12-19

En tisdag, känns bra! 
Det är för mig en kort arbetsvecka, jobbar bara till och med torsdag och sedan går jag på långhelg. Ska bli riktigt skönt! 

Idag så startade vi morgonen med julfrukost på jobbet och julklappsutdelning på den avdelningen som jag jobbar på. Det var trevligt. 
Sedan skilde inte resterande utav arbetsdagen så mycket sig ifrån andra arbetsdagar, men det var en skön stämning i gruppen. 

Nu sitter jag här på tåget på väg hem till mina kära. 
Blir en kväll med kärlek och mys med familjen. Blir kanske lite tvättande också, så man har rena kläder sen när man reser iväg över julen. 
Jag kanske inte har berättat det men Nicholas bjöd på en resa till London över jul. 
Vi har ju barnen varannan jul och förra julen så hade ju vi barnen så denna jul så blir det tyvärr att fira utan barnen. 
Jag har haft det ganska jobbigt nu på senaste tiden både med privata saker, jobb och sjukdom så jag tror att Nicholas tyckte att det passade bra att åka iväg. 
Samtidigt har vi båda alltid velat åka till London och vi har hört att det ska vara så otroligt fint i London över jul så det ska bli riktigt kul och spännande. 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0