Gästblogg - Nicholas - London

 
Tänkte ta mig tid att göra ett kort inlägg på min kära sambos blogg - så här i väntan på att planet ska gå.
 
Som ni kan se i rubriken ovan, så är London en topic att blogga om. Själv så har varken jag eller min sambo varit i London förut. Man har hört så mycket om London, både om juletider och som resemål. 
 
Något som man alltid har velat göra i sitt liv är att resa just till London, i alla fall jag. Man har många kompisar som har rest dit ett flertal gånger och alla säger att det är något som de vill göra om. Finns så mycket att se där, inte minst Picadilly Circus & Oxford Street, men även allt arrangemang angående julen (en utav många anledningar vi valde att åka just över julen).
 
I morgon tänkte vi ta oss en promenad från Holland Park Avenue, där vi ska bo på hotell, in till Soho. Enligt Google Map så skall det ta ca. 65 minuter, men det kanske kan vara värt det. Man går bland annat igenom Hyde Park, som många säger att det ska vara trevligt att bland annat ta en pic nic i - om vädret tillåter vill säga, och sen så får man se hur de Brittiska gatorna ser ut. Spännande!
 
En annan sak som man kommer att se fram emot är att få fota. Har alltid tyckt om att fota diverse saker, lite allt möjligt egentligen, men just stadsmiljöer är något som intresserar mig. 
 
Nu tänkte jag avrunda för mig, och hoppas ni får en bra kväll. Kanske gör ett till blogginlägg lite senare, när man har hunnit ta några fina foton :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0