Att övningsköra ...

..... är inte alltid så jävla lätt. 

I går övningskörde jag, körde ca 20 mil. Men allt var fan inte lätt eller kul. Jag ville inte köra på dom mest trafikerade vägarna eftersom att JAG inte kände mig redo för det. Och istället letade vi efter mindre stadstrafik-vägar. Tillslut kom vi fram till en T-korsning utan trafikljus och den var jätte trafkerat just där. Jag stod och väntade på tillfälle att åka utan atr riskera att bli påkörd av någon annan bil och så fort jag fick tillfälle så fick jag ju så klart motorstopp. Och så höll det på. Det tog inte många minuter innan någon bil tutade på mig och inte nog att man var stressad innan. Man blev ju så klart ännu med stressad. Efter en liten stund kommer en bil fram och vevar ner rutan och skriker på mig och berättar för mig hur jävla värdelös jag är. 
Jag övningskörde! Jag körde 20 mil med stadstrafik, rondeller, korsningar och motorväg och det gick jättebra. Det var bara denna korsning som var sjukt trafikerad som jag inte klarade på första försöket. Jag tog åt mig riktigt mycket och kände mig så jävla piss dålig efter detta. Jag började tvivla på mig själv och ville därför inte köra något mer. Jag började ifrågasätta mig själv och om jag verkligen var mogen att köra bland andra bilar. Innerst inne vet jag ju att jag är det. Men det var en riktig jobbig upplevelse. 

Så för er som har körkort och kanske har haft det länge, om ni ser någon som övningskör...snälla ha förståelse och tålamod. Ingen är proffs direkt och alla lär sig olika snabbt. Sånt här tror jag bara gör så att det tar längre tid för mig. För jag kommer ju så klart att tänka på denna händelse nästa gång jag skall ut och köra. 

Tack på förhand.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0