Sista dagen på året.

Idag är det sista dagen på året och det känns faktiskt helt okej. 

Vi kom nyligen hem ifrån London och i mellandagarna har jag jobbat. Men nu är jag ledig fran till 8/1 2018. 

Igår var övningskörde jag en massa och vi (Jag och Nicholas) var på Ikea och shoppade lite. Sedan efter det så åkte vi till Gnesta och hälsade på min gamla forserpappa Mickael och hans kvinna. 
En trevlig dag med andra ord. 

Just nu sitter vi på Mall of scandinavia och ska kolla på bio (Jag, felicia och Nicholas). Sen skall vi hem och göra oss iordning och åka in till stan och käka middag på restaurang, efter det åker vi hem och myser lite, äta snacks, spela spel och kolla film till 12-slaget och då går vi ut och skålar och skjuter lite raketer. 


Gott nytt år till er! 


London

Iförrgår eller igår kom vi fram till London, försenat flyg mer än 2h. Ungefär vid 03-tiden kom vi äntligen fram till vårt hotell. 

Man kan ju garanterat säga att vi vat lagom trötta igår 24/12 då vi gick upp 07.10 typ. Men tröttheten stoppade inte oss. Vi gick till Oxford Street och shoppade loss. Kollade på London Eye och andra sevärdheter. Vi gick totalt ca 3 mil igår.  

Idag är det 25/12 och julafton i Storbritannien vilket innebär att mycket är stängt. Vi har roat oss med att kolla på London Bridge och 30 st Mary Axe. Nu sitter vi på en bar och vilar fötterna, baren heter Dirty Dick's.

Försenat flyg

Vi sitter kvar på Arlanda, Vi skulle få gå på flyget redan 20.00 men flyget blev försnat vilket vi fick veta så sent som 20.20. Flyget försenades pga sjuk pilot som var tvungen att landa i annat ladn och byta pilot där. Så här sitter vi på Arlanda i 2 timmar till. Jag tycker inte alls det minsta synd om oss alls, däremot tycker jag synd om alla barnfamiljer men trötta barn och hungriga barn. Vi stod nämligen vid gate´n och väntade på att få gå ombord när vi fick veta att det var försenat och hade då redan gått igenom en pass-kontroll. Så när beskedet om försening på 2 h kom så fick vi inte bara gå tillbaka till termilanen utan vänta på att ett överbefäl gav oss OK på att lämna gate´n. 
Nu harvi änligen fått nämna Gate´n ock sitter i en bar och bloggar och tar en varsin drink i väntan på att vi skall få kliva på planet igen. 
Föräldrar med trötta och hunriga barn, föräldrar med spädbarn som dom precis fått till att somna mm, stackars dom som skall försöka få deras barn vakna i 1,30-2h till för att barnen skall sova på planet. Jag vet ju själv efterson att jag har varit ute och rest med en ett-åring. 


 

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0