Ny vecka.

Helgen är över och ny vecka igång sedan en dag tillbaka. Helgen började med att Caspian hade feber i Fredags men det gick över till Lördagen. Och i Lördags kom min pappa upp och hälsade på och frrade Felicia som fyllt år och Caspian som kommer fylla år om exakt 1 månad från idag. Der var mysigt. I söndags kände jag mig febrig men vi bestämde oss för att gå till parken ändå och leka med barnen, så vi drog till Bandängen hela familjen. 

Här kommer lite två ifrån Bandängen:


Igår måndag så var jag inte helt kry men gick till jobbet ändå och efter jobbet så åkte jag hem till min bästis Julie och åt kräfror, pratade skit och gjorde fransar på varandra. Vi båda var förkylda och satt och hostade och svettades ikapp med varandra. haha. 

 


Idag mådde jag inte alls bra men gick ändå till jobbet. Hade ont i halsen och frös som en galning. Min chef såg att jag inte var kry och vid 14.50 kasrade jag in handuken och gick hem för jag mådde så otroligt dåligt. Det var nog bra att jag gick hem för när jag kom hem så tog jag tempen och jag hade 37.7 graders temp trotts att jag hade tagit febernedsättande. 

Så nu ligger jag här i soffan, dricker chai-te med honung och tycker synd om mig själv. 
Bjuder på en bild från tidigare idag när jag var påväg till jobbet och hade nyligen sminkat över mitt förkylda JAG!Hoppas att ni har hållt er borta ifrån feber och förkylningarna som går nu.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0