"köp en badring och sitt på"

"Köp en badring och sitt på", sa han och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta!

I förra veckan så blev det lite kaos i mitt stillsamma vardagsliv. Jag satt nämligen på jobbet och helt plötsligt så small min rygg och jag fick jätte ont i ryggen, långt ner vid svanskotan. Jag har ju far ca 2 år sedan haft ont i ryggen efter att jag ramlat och slagit i svanskotan. När den olyckan hände för ca 2 år sedan så kunde jag knappt gå och jag kontaktade vården och man konstaterade då att min rygg såg sned ut så jag fick remiss till en ortoped som där konstaterade att vi var tvugna att göra en magnetröntgen och efter många vändor fram och tillbaka så fick jag gå på sjukgymnastik i några månader men det blev aldrig helt bra. 

Så när detta hände förra veckan på jobbet så blev jag orolig och tänkte direkt på det som hände för 2 år sedan. Asså, jag hade så ont så att jag inte ens kunde sitter ner. Så min chef sa att jag fick gå tidigare ifrån jobbet för att besöka läkare och då ringde jag båda vårdcentral och vårdguiden som hänvisade mig till lättakuten på Karolinska Huddinge. Så jag åkte dit med dom smärtor jag hade. Satt och väntade i närmre 3h och betalade 400kr. 
När jag äntligen kommer in till en läkare så säger han "jag ser att du har ont i ryggen, jobbigt för dig!", Jag blev helt paff. Vad är det för tomte som säger så? Jag kan ju berätta att kan inte kollade alls på min rygg. Han sa "har du ont i ryggen så kan man ta värktabletter så som alvedon. Man bah "no shit, det visste jag inte.... så väsktabletter är till för om man har värk?!?". På riktigt vad är det för vård? Jag hamnade i chock och ifrågasatte vad han skulle göra, vad det kunde vara och varför han inte kollade på min rygg. "nej jag kan inte göra något. Sen kom det värsta jag hört. Han säger "har du ont när du sitter så kan du köpa en badring och sitta på". 


Så kortfattat, väntar u ca 3 h och betalat 400kr för att få veta att jag kan ta alvedon och ipren om jag har ont samt att jag kan köpa en badring och sitta på. 

Kanke man skall införskaffa sig en av dessa?? Vad säger ni?


This post contains adlinks from AdviralFLAMINGO 1 / FLAMINGO 2 / FLAMINGO 3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0