Förra helgen i helhet.

Förra helgen måste jag säga var jätte mysig. På fredagen efter jobbet så kom Nicholas och hämtade mig efter jobbet. Det var ju helt underbart väder Och vi hade bestämt oss för att åka in till stan för att ta och sätta oss på någon uteservering och ta ett glas och sedan sätta oss någonstans och ta en matbit. Vi satte oss först på uteserveringen längst upp på kulturhuset med utsikt öven plattan och sveavägen. Det var så skönt och solen sken och det var jätte varmt och skönt. Därefter så tog vi en promenad genom gamlastan och diskuterade vart vi skulle käka middag. Det slutade med att vi hamnade på s:t eriksgatan på en spansk restaurang med tapas. Det var verkligen jättegod mat. Jag tycker att tapas offta är flottig men den här maten var helt perfekt måsta jag säga. 

 


Och på lördagen så började vi dagen med en smarrig frukost med meloner, bacon, kaffe, goda mackor mm. Och när magen hade fått i sig lite gott så begav vi oss till Ikea för att införskaffa oss lite till köket som snart är färdigrenoverat. Wohoo!!
Vi köpte bland annat innerlådor till köket men vi gjorde tabben att vi glömde köpa lådfronter, som tydligen skulle köpas separat. Så nästa vecka blir det nog en ny vända till Ikea. 

Efter en förmiddag på Ikea så åkte vi till Mall of Scandinavia då Nicholas ville kika på nya kläder, men inget införskaffades faktiskt. Vi köpte istället färska räkor och signalkräftor då vi senade på kvällen var hembjudna till några kompisar till oss på en mini-kräftskiva. Det var otroligt gott och framför allt trevligt. 


Sedan på söndagen så blev det shopping istället, vi åkte först till Barkaby och jag shoppade loss på Hunkemöller. Efter det så åkte vi till Kista och jag köpte en kökskniv från OBH Nordica och nåloch tråd för att sy till lite kläder som jag beställt tidigare som inte satt helt okej. Men nu sitter dom som en smäck!  

På Söndagkvällen fick jag fevet och halsont och helgen avslutades med en kväll framför Tvn. 

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0