Hemma sjuk = titta film

Sedan i Tisdags eftermiddag har jag suttit hemma sjuk och har plöjt igenom en massa filmer och idag skaffade jag C-more och jag kan verkligen rekomendera det. C-more har en massa bra filmer bäde nya och gamla. 

Just nu får du 2 veckor gratis, därefter kostar det 99kr/mån för standardpaketet. Det är ingen bindningstid och ingen uppsägningstid. 

 
Filmen längst upp tredje frn vänster håll "The Visit" kan jag rekommendera, det är en skräckfilm. Ricktigt bra! 

För att skaffa C-more med 2 gratis veckor, klicka HÄR!
Ny vecka.

Helgen är över och ny vecka igång sedan en dag tillbaka. Helgen började med att Caspian hade feber i Fredags men det gick över till Lördagen. Och i Lördags kom min pappa upp och hälsade på och frrade Felicia som fyllt år och Caspian som kommer fylla år om exakt 1 månad från idag. Der var mysigt. I söndags kände jag mig febrig men vi bestämde oss för att gå till parken ändå och leka med barnen, så vi drog till Bandängen hela familjen. 

Här kommer lite två ifrån Bandängen:


Igår måndag så var jag inte helt kry men gick till jobbet ändå och efter jobbet så åkte jag hem till min bästis Julie och åt kräfror, pratade skit och gjorde fransar på varandra. Vi båda var förkylda och satt och hostade och svettades ikapp med varandra. haha. 

 


Idag mådde jag inte alls bra men gick ändå till jobbet. Hade ont i halsen och frös som en galning. Min chef såg att jag inte var kry och vid 14.50 kasrade jag in handuken och gick hem för jag mådde så otroligt dåligt. Det var nog bra att jag gick hem för när jag kom hem så tog jag tempen och jag hade 37.7 graders temp trotts att jag hade tagit febernedsättande. 

Så nu ligger jag här i soffan, dricker chai-te med honung och tycker synd om mig själv. 
Bjuder på en bild från tidigare idag när jag var påväg till jobbet och hade nyligen sminkat över mitt förkylda JAG!Hoppas att ni har hållt er borta ifrån feber och förkylningarna som går nu.

"köp en badring och sitt på"

"Köp en badring och sitt på", sa han och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta!

I förra veckan så blev det lite kaos i mitt stillsamma vardagsliv. Jag satt nämligen på jobbet och helt plötsligt så small min rygg och jag fick jätte ont i ryggen, långt ner vid svanskotan. Jag har ju far ca 2 år sedan haft ont i ryggen efter att jag ramlat och slagit i svanskotan. När den olyckan hände för ca 2 år sedan så kunde jag knappt gå och jag kontaktade vården och man konstaterade då att min rygg såg sned ut så jag fick remiss till en ortoped som där konstaterade att vi var tvugna att göra en magnetröntgen och efter många vändor fram och tillbaka så fick jag gå på sjukgymnastik i några månader men det blev aldrig helt bra. 

Så när detta hände förra veckan på jobbet så blev jag orolig och tänkte direkt på det som hände för 2 år sedan. Asså, jag hade så ont så att jag inte ens kunde sitter ner. Så min chef sa att jag fick gå tidigare ifrån jobbet för att besöka läkare och då ringde jag båda vårdcentral och vårdguiden som hänvisade mig till lättakuten på Karolinska Huddinge. Så jag åkte dit med dom smärtor jag hade. Satt och väntade i närmre 3h och betalade 400kr. 
När jag äntligen kommer in till en läkare så säger han "jag ser att du har ont i ryggen, jobbigt för dig!", Jag blev helt paff. Vad är det för tomte som säger så? Jag kan ju berätta att kan inte kollade alls på min rygg. Han sa "har du ont i ryggen så kan man ta värktabletter så som alvedon. Man bah "no shit, det visste jag inte.... så väsktabletter är till för om man har värk?!?". På riktigt vad är det för vård? Jag hamnade i chock och ifrågasatte vad han skulle göra, vad det kunde vara och varför han inte kollade på min rygg. "nej jag kan inte göra något. Sen kom det värsta jag hört. Han säger "har du ont när du sitter så kan du köpa en badring och sitta på". 


Så kortfattat, väntar u ca 3 h och betalat 400kr för att få veta att jag kan ta alvedon och ipren om jag har ont samt att jag kan köpa en badring och sitta på. 

Kanke man skall införskaffa sig en av dessa?? Vad säger ni?


This post contains adlinks from AdviralFLAMINGO 1 / FLAMINGO 2 / FLAMINGO 3

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0