Vad tycker ni?

Får man prata dåligt om en offentlig (känd) människa? Är det rätt eller fel?

Jag undrar hur ni ställer er till diskussion eller utlåtanden om en offentlig (känd) person, tex "Fy han/hon ser ju inte klok ut. Han/hon är så galet ful", "har du sett hyr fula tänder han/hon har" eller "han/hon är ju helt dum i huvudet!!" eller liknande.

Jag personligen är lite delad i den saken. Jag tycker att det är otrevligt att prata illa om andra människor, men samtidigt så är personen i fråga en offentlig människa och har kanske valt det själv. Om man är en offentlig person så blir det ju per automatik att man är ett samtalsämne i olika sammanhang oavsett om man är bloggare, politiker eller skådespelare.
Ibland kan jag komma på mig själv när jag ser en person som jag inte tycker är helt 100 och tänka "herregud, Petra vad du är otrevlig", vem har gett mig rätten att sitta och kritisera en människa, speciellt en människa som jag inte känner och kanske aldrig har träffat.
Jag skulle ju tex inte tycka om att någon satt och pratade illa om mig. Jag skulle bli jätte ledsen av det.

Vad tycker ni? Är det helt okej eller helt galet och fel?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0