Stress stress stress

Herregud vad mycket man kan ha för sig. Jag hinner inte blogga ens. Inte nog med att man har mycket för sig. Man är en olycksfågel, så man får ännu mer att göra. *suck*


Vi har ju som ni vet flyttat. Vi har beställt en massa möbler. Fått möbler och dessutom trasiga möbler har vi fått levererade. Vilket hat inneburit att vi fått extra mycket jobb med reklamationsärenden. Samtidigt som vi har försökt så gott som vi kan att komma iordning i lägenheten. 
Vi har varit i Borås över påsk. Jobbar heltid och vi håller på att byta bank så att det har varit en del samtal fram och tillbaka till bankerna. Utöver det så här jag haft lite problem med Comhem och fått ringa till dom samt lagt reklamationsärenden till dom också. Och nu igår så ramlade min telefon ner för 2-3 våningar i vårat stentrapphus på jobbet och har gått sönder så här fått ringa försäkringsbolag, verkstäder som lagar telefoner och försökt få tag på kvitto för min telefon. Ikväll kommer leverans med dom nya möblerna som vi la en reklamation för. 

Ja ni hör otroligt mycket, och emellan det skall man ju försöka ta hand om sig själv, barn och hushåll samt försöka hinna med sitt förhållande. Stressigt stressigt. 

Men nu hoppas jag att det lugnar ner sig. 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0