Mysig lördag med hela familjen

Idag har varit en riktigt mysig dag med hela familjen. Den började med en härlig god frukost medd famijen kring våran nya fina matbord.Efter det så ringde vi min pappa ochsjöng och grattade honom på sin 54års-dag. Vi hade även beställt ett blombud till honom som skulle levereras under eftermiddagen. Sen så badade barnen i vårt älskde badkar som verkligen är en favorit av alla i familjen och inte minst av barnen. Dom var helt galna med bubblor och när jag tittade bort en sekund so tömde dom nästan hela flaskan med bubblor. Haha. Så man kan säga att dom verkligen badade i bubblor :D

 

Efter en riktigt mysig morgon med mycket frukost i magen och alla var rena och nybadade så åkte vi till Nacka Forum och shoppade lite (Inlägg om shoppingen får bli imorgon för nu är jag för trött), käkade lunch och Caspian fick för första gången i sitt liv gå till frisören och klippa håret, det har annars varit jag som klippt honom. Och han blev nöjd och tyckte att han hade en riktigt stilig frisyr. 

 


Efter en lång och lyckad dag så avslutades dagen med en höjdpunkt för barnen..... BIO! Vi kollade på nya Smurfarna-filmen som dom tyckte var riktigt bra. 
Nu är alla trötta och barnen nattade för en stund sedan och nu är det även dags för oss vuxna att gå till sängs och sova ordentligt så vi har krafter inför morgondagens stohej. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0