Äntligen en ny telefon

 
 
Som ni kanske vet så råkade min telefon ramla ner för tre våningar i trapphuset på jobbet och gick sönder totalt. Efter många vändor fram och tillbaka med mitt försäkringsbolag så kom man fram till att den är så pass trasig att det inte är lönsamt att skicka in den för att laga den, så det vi kom fram till är att jag får full ersättning så jag kan köpa en ny telefon. Så vad var det första jag gjorde igår efter jobbet? Jo sprang till Elgiganten och köpte en ny Samsung galaxy s7 edge, exakt samma som jag hade innan.  Äntligen har jag en fungerande telefon igen.

Så nu kan jag uppdatera med nya bilder igen.Vad tycker ni?

Får man prata dåligt om en offentlig (känd) människa? Är det rätt eller fel?

Jag undrar hur ni ställer er till diskussion eller utlåtanden om en offentlig (känd) person, tex "Fy han/hon ser ju inte klok ut. Han/hon är så galet ful", "har du sett hyr fula tänder han/hon har" eller "han/hon är ju helt dum i huvudet!!" eller liknande.

Jag personligen är lite delad i den saken. Jag tycker att det är otrevligt att prata illa om andra människor, men samtidigt så är personen i fråga en offentlig människa och har kanske valt det själv. Om man är en offentlig person så blir det ju per automatik att man är ett samtalsämne i olika sammanhang oavsett om man är bloggare, politiker eller skådespelare.
Ibland kan jag komma på mig själv när jag ser en person som jag inte tycker är helt 100 och tänka "herregud, Petra vad du är otrevlig", vem har gett mig rätten att sitta och kritisera en människa, speciellt en människa som jag inte känner och kanske aldrig har träffat.
Jag skulle ju tex inte tycka om att någon satt och pratade illa om mig. Jag skulle bli jätte ledsen av det.

Vad tycker ni? Är det helt okej eller helt galet och fel?

Budget VS Lyx

Visst är det härligt med nytt smink, jag älskar det! Det känns spännande, fräscht och roligt att få testa sig fram, Jag personligen blandar mycket mellan lyx och budget och det är kanon. Det finns en massa budget märken som har otroligt bra produkter, Nyx är en favorit kan jag säga. Nyx har bra pigment och håller hela dagen utan att rinna och se tråkigt ut.

Här kommer lite tips på "Budget VS Lyx!"
Inlägget innehåller affiliatelänkar
1. NYX Contour kit HÄR /2. Fit me foundation HÄR /3. 2000 calorie mascara HÄR /4. NYX mineral powder HÄR /5. MIYO finish powder HÄR /
1. Anastasia contour kit HÄR /2. Sisley foundation HÄR /3. .FÄRG mineral powder HÄR /4. Sisley finish powder HÄR /5. Lancome doll mascara HÄR /

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0