dålig uppdatering

Hej kära läsare. 
Jag får börja med att be om ursäkt för en dålig uppdatering senaste tiden, men det beror på att jag har varit sjuk och unte haft så mycket ork. Och den lilla orken jag har haft har jag lagt på min familj. 
Jag har under dom senaste tiden har en extrem huvudvärk, feber och varit otroligt trött. Har sprungit hos läkarna och tagit en massa prover som inte har visat någnting. imorgon skall jag göra en synundersökning för att komma om det är min syn som förändrats och om det kan vara det som påverkat mitt tillstånd. 

Jag har förövrigt hade en bra jul med mina två underbara barn och min fästman i Borås där vi firat med hans släkt. Barnen hade jätte kul ihop med Nicholas systesrson och dom lekte helt balet mycket ihop. Det var en mysig jul trots att mitt tillstånd inte var helt okej. Mycket god mat, trevligt sällskap coh många fina klappar blev det till alla. 

Jag är sjukskriven veckan ut och spenderar dagen mellan tre platser: Soffan, sängen och köket. 
Idag passar jag därför på att inviga en av dom julklapparna jag fick av Nicholas. En sportbh från Calvin Klein som jag önskade mig. Otroligt skönt att slippa bylgar och liknande, en perfekt Bh att ha hemma eller på gymmet. 
Till denna ursnygga Sportbh så har jag då ett mjukissett, perfekt när man är hemma och tar det lugnt. 

 
Om ni själva är sugna på att unförskaffa er underkläder från Calvin Klein så kan man hitta det bla HÄR.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0