Mina dagliga "Must Have"

Här kommer mina absoluta favoriter som jag har dagligen. 


En Highligther-palette från Nyx som har många olika nyander för olika typer av sminkningar, har båda varma och kalla toner. Älskar den, du hittar den HÄR!
Parfymen är inte bara min utan mångas favorit. den luktar underbart. En kvinnlig doft verkligen. Giorgio Armani SI. Den kan ni hitta HÄR!

Anastasia dip brow är nog en av det mest använda sminket som används för ögonbrynen och även en av mina favoriter som jag använder dagligen. den är verkligen superbra! HÄR hittar du den!

Klockan har jag fyndat på Members. Members är en sida som sammarberat med andra företag och har nya erbjudanden varje dag med olika typer av märken. och klockan kostade ordinarie pris ca 800kr men jag köpte den för ca 300kr. ett riktigt kap. För att du skall kunna fynda på Members så måste du registrera dig, det kostar ingenting och du har inga krav till att köpa något. när du registrerar dig får du per automatik ett mejl varje dag kl 12.00 med nya deals som kommer upp. Registrera dig HÄR för att fynda.

Örhängerna är från Michael Kors och gom är tyvärr svåra att få tag på nu eftersom att det är en kollektion som utgått. men dom har många snygga örhängen liknande dessa kvar och det kan man hitta på många olika sidor eller i deras egna butiker. HÄR på Zalando finns många fina örhängen och andra smycken av Michael Kors.

Min favorit foundation Clarins Everlasting är helt fantastisk. jag blir ofta torr och tråkig av många ehltäckande founations, men den här är som en dörm för min hy. Den skulle få 10 strärnor av 10 om jag skulle betygsätta den. Rekomenderas starkt!
HÄR kan ni hitta den.

dålig uppdatering

Hej kära läsare. 
Jag får börja med att be om ursäkt för en dålig uppdatering senaste tiden, men det beror på att jag har varit sjuk och unte haft så mycket ork. Och den lilla orken jag har haft har jag lagt på min familj. 
Jag har under dom senaste tiden har en extrem huvudvärk, feber och varit otroligt trött. Har sprungit hos läkarna och tagit en massa prover som inte har visat någnting. imorgon skall jag göra en synundersökning för att komma om det är min syn som förändrats och om det kan vara det som påverkat mitt tillstånd. 

Jag har förövrigt hade en bra jul med mina två underbara barn och min fästman i Borås där vi firat med hans släkt. Barnen hade jätte kul ihop med Nicholas systesrson och dom lekte helt balet mycket ihop. Det var en mysig jul trots att mitt tillstånd inte var helt okej. Mycket god mat, trevligt sällskap coh många fina klappar blev det till alla. 

Jag är sjukskriven veckan ut och spenderar dagen mellan tre platser: Soffan, sängen och köket. 
Idag passar jag därför på att inviga en av dom julklapparna jag fick av Nicholas. En sportbh från Calvin Klein som jag önskade mig. Otroligt skönt att slippa bylgar och liknande, en perfekt Bh att ha hemma eller på gymmet. 
Till denna ursnygga Sportbh så har jag då ett mjukissett, perfekt när man är hemma och tar det lugnt. 

 
Om ni själva är sugna på att unförskaffa er underkläder från Calvin Klein så kan man hitta det bla HÄR.

Direktlänkar

Jag ger ju ganska mycket tips på olika hemsidor och shoppings-sidor bia min blogg. För att du skall slippa sitta och skrolla igenom alla inlägg så jag har på vänster sida längst mer i min blogg placerat länkar på olika hemsidor som jag har rekomenderat i min blogg. 
Denna lista på länkar kommer att uppdaretas vart eftersom.

 

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0