Mina dagliga "Must Have"

Här kommer mina absoluta favoriter som jag har dagligen. 


En Highligther-palette från Nyx som har många olika nyander för olika typer av sminkningar, har båda varma och kalla toner. Älskar den, du hittar den HÄR!
Parfymen är inte bara min utan mångas favorit. den luktar underbart. En kvinnlig doft verkligen. Giorgio Armani SI. Den kan ni hitta HÄR!

Anastasia dip brow är nog en av det mest använda sminket som används för ögonbrynen och även en av mina favoriter som jag använder dagligen. den är verkligen superbra! HÄR hittar du den!

Klockan har jag fyndat på Members. Members är en sida som sammarberat med andra företag och har nya erbjudanden varje dag med olika typer av märken. och klockan kostade ordinarie pris ca 800kr men jag köpte den för ca 300kr. ett riktigt kap. För att du skall kunna fynda på Members så måste du registrera dig, det kostar ingenting och du har inga krav till att köpa något. när du registrerar dig får du per automatik ett mejl varje dag kl 12.00 med nya deals som kommer upp. Registrera dig HÄR för att fynda.

Örhängerna är från Michael Kors och gom är tyvärr svåra att få tag på nu eftersom att det är en kollektion som utgått. men dom har många snygga örhängen liknande dessa kvar och det kan man hitta på många olika sidor eller i deras egna butiker. HÄR på Zalando finns många fina örhängen och andra smycken av Michael Kors.

Min favorit foundation Clarins Everlasting är helt fantastisk. jag blir ofta torr och tråkig av många ehltäckande founations, men den här är som en dörm för min hy. Den skulle få 10 strärnor av 10 om jag skulle betygsätta den. Rekomenderas starkt!
HÄR kan ni hitta den.

Mrspicha.blogg.se

Välkommen till Pichas lilla krypin. Följ mitt liv via den här bloggen fylld av kärlek, familjeliv, mode, mat, inredning och mycket mer.

RSS 2.0